سرای درج(تیمچه چاووش)
تصوير روز
این ملک با کاربری مرکز شهر در نزدیکی میدان امیرچقماق واقع شده و از محل اعتباراوراق مشارکت خریداری شده و هم اکنو ن در مرحله عملیات اجرایی مرمت و نوسازی میباشد .

بسته حمایتی نوسازی در بافت

سقف تسهیلات

سقف تسهیلات به ازای هر واحد نوساز برای ساخت غیر صنعتی تا دویست میلیون ریال و برای ساخت صنعتی تا دویست و پنجاه میلیون ریال میباشد .

نوخ سود تسهیلات

نرخ سود تسهیلات معادل 12 درصد (بدون قرمز شدن فرم ج )  میباشد .

سپرده گذاری برای دریافت تسهیلات

تسهیلات اعطایی بدون نیاز به سپرده گذاری است .

زمان ساخت و مدت بازپرداخت

زمان ساخت و بازپرداخت تسهیلات جمعاً پانزده سال است .(حداکثر دو سال برای ساخت و سیزده سال برای بازپرداخت )

رسوب تسهیلات

این تسهیلات بدون رسوب ( ماندگاری پول در بانک ) در دوران فروش اقساطی میباشد .

اضاقه اشکوب

پرداخت تسهیلات به منظور احداث واحد مسکونی بر روی واحد موجود ( اضافه اشکوب ) و با توسعه افقی بنا به منظور احداث یک واحد مسکونی مستقل با ارائه معرفی نامه از مرجع صادر کننده و اخذ گواهی استحکام بنا به تایید مهندس ناظر و ارزیاب بانک .

املاک فاقد سند ثبتی

1- تسهیلات در شهرهای زیر 25000 نفر جمعیت ، با اخذ سفته و با ضمانت کارمند رسمی پرداخت میشود .

2- درصورت ارائه سند غیر منقول قابل ترهین  مازاد (برای کلیه شهرها اعم از شهرهای با جمعیت زیر 25000 نفر جمعیت ) پرداخت تسهیلات امکان پذیر است .

قابلیت تبدیل به تسهیلات خرید

1- قابلیت تبدیل تسهیلات به فروش اقساطی ( انتقال به خریدار )

2- قابلیت تبدیل به تسهیلات خرید برای سازنده حداکثر تا سه واحد مسکونی به نام متقاضی و فرزند صغیر وی .

پرداخت بخشی از تسهیلات برای تخریب و آماده سازی

پرداخت 10 میلیون ریال جهت تخریب ،آماده سازی و شروع عملیات به ازای هر واحد مسکونی نوساز

تخفیف و تقسیط عوارض ساخت و تراکم ساخت

1- تخفیف حداقل 50 درصد هزینه های عوارض ساخت و تراکم .

2- تقسیط بدون کارمزد باقیمانده عوارض با حداکثر سه سال دوره تقسیط .

محفوظ ماندن حق الامتیاز خدمات زیر بنایی

حق الامتیاز آب ، برق ؛ گاز، تلفن و نظایر آن پس از نوسازی بدون دریافت حق نگهداری محفوظ بوده و دستگاههای ذیربط موظفند در اسرع وقت نسبت به برقراری و تامین خدمات مورد نیاز و مازاد بر وضع قبل از نوسازی اقدام نمایند .



> گروه اخبار > معماري و شهرسازي > مشروح خبر _PRINTER_FRIENDLY


زلزله .......علاج واقعه قبل یا بعد از وقوع!
نگارنده خبر: مدير سايت
تاریخ ثبت:1389/4/2

رییس کمیته دائمی بازنگری آیین نامه 2800 زلزله ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران از لحاظ تدوین مقررات مقاوم سازی بناها در برابر زلزله مطابق با استانداردهای جهانی عمل کرده است و عقب نیست.

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصیصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری ایرنا ، محسن تهرانی زاده افزود: ویرایش سوم آیین نامه طراحی ساختمانها در برابر زلزله (موسوم به آیین نامه 2800زلزله ایران)از سوی وزیر مسکن و شهرسازی به تمام مهندسان و مشاوران کشور ابلاغ شده است و باید تمام طراحی ساختمانها براساس آیین نامه مذکور صورت گیرد.

به گفته تهرانی زاده ، ایران از نظر خطر بروز زلزله به چهار منطقه پهنه با خطر نسبی خیلی بالا (که تهران در آن جای گرفته)، پهنه با خطر نسبی بالا، پهنه با خطر نسبی متوسط و پهنه با خطر نسبی پائین تقسیم شده است.

استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود : کشور از نظر مقررات و آیین نامه های مقاوم سازی و ایمن سازی بناها کمبودی ندارد، اما ضعف در اجرای سازه ها مخاطره آمیز است..

تهرانی زاده گفت: زلزله 31 خرداد 1369 توجه عموم مردم را برای احداث ساختمانهای مقاوم به خود جلب کرد. وی تاکید کرد مجریان ساخت و ساز درکشور باید از صلاحیت های فنی و مهندسی لازم برخوردار باشند و همه دست اندرکاران و مسئولان اجرای دقیق آئین نامه 2800 را در دستور کار قرار دهند.

به اعتقاد این متخصص امروز نیاز به کارگران ساختمانی حرفه ای، تکنیسین ها و مهندسان مجرب داریم تا در کنار طراحی های اصولی، ساخت وسازهای کیفی و استاندارد را شاهد باشیم.

رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور نیز معتقد است: 97 درصد شهرهای ایران درمعرض زلزله قرار دارند و 350 شهر با خطر سیل مواجه خواهند شد.

محمدتقی کره ای افزود: سالانه بطور متوسط یک هزار و 300 نفر از هموطنان براثر سوانح طبیعی جان خود را از دست می دهند.

برخی از آمارهای غیررسمی حاکی از آن است که در زلزله بوئین زهرا افزون بر 20 هزار نفر ، زلزله رودبار منجیل بیش از 30 هزار نفر و زلزله بم نزدیک به 40 هزار نفر قربانی گرفت.

شایان ذکر است ، ظرف صد سال گذشته افزون بر 130 هزار نفر بر اثر وقوع زلزله در ایران جان باخته‌اند، اما همچنان شهروندان و روستانشینان در خانه هایی ساکن هستند که به پایداری و مقاومت آن در برابر زلزله چندان امیدی نیست.

البته دولت نهم و دهم با جدیت و عزم راسخ به دنبال بهسازی و نوسازی واحدهای مسکونی غیر مقاوم در روستاها و شهر ها می باشد .

از سوی دیگر دولت نهم مصوبه ای را صادر کرد مبنی بر استاندارد اجباری برای واحدهای تولیدکننده مصالح ساختمانی که این مهم هرچند دیر، اما سرانجام از تیرماه 1388 شکل اجرایی به خود گرفت که گامی مهم در جهت بهره گیری از مصالح استاندارد در صنعت ساخت وساز محسوب می شود.

امروز انتظار این است که هیچ نیروی کاری بدون گواهی صلاحیت فنی در کارگاه های ساختمانی شهری و روستایی مشغول به کار نشود و تشکیلات سازمان نظام مهندسی و کنترل ساختمان بدون هیچ اغماضی نسبت به سهل انگاری مهندسان ناظر وارد عمل شود تا ساخت وسازهای آتی سرپناه های ایمنی برای مردم ما باشند.


منبع خبر: شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری
تعداد مطالعه 107 مرتبه بوده است.


عناوين مرتبط
آغاز عملیات اجرائی اجرای سرای گذشتی
شرايط جديد تسهيلات 18ميليون توماني
آقای مهندس علوی راد طی یک حادثه رانندگی جان باخت
تودیع و معارفه ریاست سازمان مسکن و شهر سازی استان یزد
تصويب بازسازي بافت‌هاي فرسوده 90 شهر
عضو هيات مديره شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی:65 هزار هکتار بافت فرسوده در سطح شهرهای کشورشناسایی شد
زلزله .......علاج واقعه قبل یا بعد از وقوع!
بلاتكليفي پروژه‌هاي احداثي در بافت تاريخي يزد!
ساختمان یاسپیرین در جوار تکیه امیرچقماق احداث میگردد
برگزاري دومين همايش بهسازي و باز افريني بافت هاي فرسوده شهري در شيراز
  نظر بدهید:
* نام:  
* ایمیل:  
* متن:
محدودیت تایپ: حرف
* کد امنیتی:   <  
 

 
به وب‌سايت اطلاع‌رساني شركت عمران و مسكن سازان استان يزد خوش آمديد.



آيا با واژه سيم گل (SIM-GEL) آشنايي داريد!!؟؟


قابل توجه درخواست کنندگان تسهیلات بانکی





مقالات
مقیاس فلسفه ی مدرن
1389/5/13 06:43:59
محمد حسین سلیمانیان مدیر عامل شرکت بهین شار میبد
بحران انسانیت در جهان ماشینی
1389/5/4 09:00:39
محمد حسین سلیمانیان مدیر عامل شرکت بهین شار میبد
مبانی ارزشگذاری بافت‌های تاریخی و بافت فرسوده
1389/3/26
دکتر محمد مسعود، مهندس و دانشجوی دکترا حمیدرضا بیگ‌زاده شهرکی
آمار سایت
 » شروع سایت: فروردین 1385
 » خبر ثبت شده: 253 مورد
 » مقاله ثبت شده: 26 مورد
 » در حال بازدید: 8 نفر
 » بیشترین بازدید همزمان: 96 نفر
 » بازدید امروز: 161 مرتبه
 » بازدید دیروز: 182 مرتبه
 » کل بازدید: 102227 مرتبه
 » میانگین: 77 بازدید در روز